Utøvere

profilbildeSigrid

Sigrid Egtvedt, traversfløyte

Sigrid Egtvedt har utdannelse fra Musikkonservatoriet NTNU og Norges Musikkhøgskole. Hun har studert tidligmusikk ved Staatliche Hochshule für Musikk i Trossingen,Tyskland og ble i 2004 tildelt RWA Dea’s Musikkstipend. Sigrid er aktiv som pedagog, solist og kammermusiker. Hun er fast fløytist i tidligmusikkorkesteret Barokkanerne og spiller regelmessig med de fleste tidligmusikkorkestrene i Norge. Sigrid er for tiden doktorgradsstipendiat i historisk oppføringspraksis ved Norges Musikkhøgskole.

 

10975

Vegard Lund, lutt og gitar

Vegard Lund har utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og Guildhall School of Music and Drama. Her fikk han Premier Prix for sin diplomeksamenskonsert. Han er aktiv som solist, kammermusiker og musikalsk leder og er medlem av ensemblene Nordisk Barokk Kvartett og Pro Musica Antiqua. Han jobber regelmessig med Sveriges Radiokor, Adolf Fredriks Bachkor og Norsk Solistkor i tillegg til oppdrag som solist og continuomusiker med Det Norske Kammerorkester, Norsk Barokkorkester, Barokkanerne og The New Dutch Academy. Han har deltatt på en rekke CD-innspillinger som solist, akkompagnatør og kammermusiker, på plateselskaper som Simax, 2L, Grappa, Kirkelig Kulturverksted, Quattro og Lawo classics.

 

IMG_0412

Elizabeth Svarstad, dans

Elizabeth Svarstad, Ph.D., er utdannet danser og ballettpedagog fra Den Norske Balletthøyskole i Oslo og har nordisk mastergrad og doktorgrad i dansevitenskap fra NTNU. Hun er ekspert i barokkdans og historiske danser og har medvirket som utøver og koreograf i en lang rekke produksjoner i inn- og utland med blant andre Concerto Copenhagen, Ensemble Zimmermann, Barokkanerne, Norsk Barokkorkester, Det Norske Blåseensemble, Trondheim Barokk, Stavanger Barokk og ensemble Paulus barokk. Hun leder dansekompaniet Compagnie Contours, et kompani som spesialiserer seg på barokkdans i møte med samtidsdans og er innehaver av ballettskolen Elizabeth Svarstad Ballett på Blaker.